Week van de Stenen Winkel in Dinxperlo. Foto: Frank Vinkenvleugel
Week van de Stenen Winkel in Dinxperlo. Foto: Frank Vinkenvleugel

Dinxperlo viert de landelijke ‘Week van de stenen winkel’

Zakelijk

DINXPERLO - In de week van 13 tot en met 19 mei vindt de derde landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument. Ook lokale ondernemers van Dinxperlo hebben zicht massaal aangemeld om in deze week hun loyale klanten te bedanken voor hun bezoekjes.

De ondernemers organiseren in de ‘Week van de Stenen Winkel’ allerlei feestelijke activiteiten op de winkelvloer om de kracht van stenen winkels te vieren, samen met hun klanten. Ze accentueren hiermee de enorme pluspunten tegenover het online shoppen en vullen van je online winkelkarretje!
“Juist nu ze hard aan het werk zijn om het centrum van Dinxperlo zo mooi op te knappen, voelt het extra fijn dat de mensen ons nog steeds weten te vinden. Daar zijn we ze ontzettend dankbaar voor. En dat willen we samen met ze vieren, speciaal in deze feestweek!”, aldus Evelien te Grotenhuis - Prinzen, eigenaresse van lingeriespeciaalzaak Blossom by Eve.
“De reden dat we deelnemen aan de ‘Week van de Stenen Winkel’ is omdat we, juist nu online kopen zo makkelijk is, we ontzettend blij zijn met iedere klant die de weg naar onze stenen winkel weet te vinden.”
Femke Siebelink- Jansen van dierenwinkel Fem en Dier benadrukt nog eens hoe belangrijk de fysieke winkel is voor de leefbaarheid van een centrum: “We kijken ernaar uit om samen met iedereen in Dinxperlo de kracht van onze lokale stenen winkels te vieren en nog eens te onderstrepen waarom deze winkels een plekje verdienen in ons centrum.”

Iedere winkel doet op zijn of haar eigen manier mee aan deze feestelijke week, met speciale acties, een klein bedankje bij je aankoop, leuke prijzen en meer. En wanneer je in deze week van 13 tot en met 19 mei komt winkelen in één van de deelnemende winkels, en je levert je kassabon met gegevens in, maak je kans op een waanzinnig cadeaubonnenpakket. Kijk vooral op de socials, of informeer bij de deelnemende winkels naar hun eigen winkelacties.

De deelnemende winkels zijn:
Blossom by eve Lingerie, Dierenwinkel Fem & Dier, Dier speciaalmagazijn, De WereldWinkel, De Winkel, Expert, Hodgepodge, #Kris Conceptstore, Kadogeregeld, Lady W Mode, Seven womenswear, Studio Sier, Zoete Streken.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant