Het seizoen wordt op 28 mei geopend. Foto: PR
Het seizoen wordt op 28 mei geopend. Foto: PR

De Storm presenteert ‘Live on Stage’ het aanbod voor het nieuwe seizoen

Cultuur

De Storm presenteert ‘Live on Stage’ aanbod nieuw seizoen

WINTERSWIJK - Hoewel het huidige seizoen nog even doorloopt, trapt het theater het nieuwe seizoen af op 28 mei met een feestelijke seizoenslancering; live on stage. Vanaf die dag valt ook de brochure op de mat bij ruim 10.000 vaste bezoekers met daarin het splinternieuwe aanbod, waarvoor vanaf 11 juni te boeken is. Als vriend van het theater geniet men van een week voorrang en boekt men vanaf 4 juni tickets voor het nieuwe seizoen.

Bekendmaking van het programma
In de theaterbrochure wordt het volledige programma voor seizoen 2024-2025 gepresenteerd. “Het is weer een fijne mix geworden van mooie muziek, goede verhalen, grote namen en nieuw talent”, vertelt Marijt Helmink, directeur-programmeur Theater de Storm. “Mijn persoonlijke tips? Oeh, het is natuurlijk enorm lastig kiezen, maar als ik dan toch een paar namen mag noemen: Lisa Ostermann is een enorm cabarettalent dat een geweldige debuutvoorstelling heeft gemaakt, en de dansers van Another Kind of Blue verrassen elke keer. Ook verheug ik me op de vertolking van Het Hooge Nest door actrice Fockeline Ouwerkerk en de terugkeer van Klaas van der Eerden in het theater”, verklapt Helmink alvast.

Start kaartverkoop en vriendenkaart 
Op dinsdag 4 juni om 10.00 uur start de voorverkoop voor vrienden. Eén week later, op dinsdag 11 juni om 10.00 uur, start de reguliere kaartverkoop. De vriendenkaart voor seizoen 2024/2025 is al te koop en kost 27,50 euro. Daarnaast bestaat de optie om een extra bedrag te doneren. Deze bijdrage is zeer waardevol voor het behoud van cultuur in de regio en voor een mooie, brede programmering met ruimte voor talent.

Seizoensopening op dinsdag 28 mei 
Op dinsdagavond 28 mei loodst Marijt Helmink belangstellenden live door het nieuwe programma vanaf het toneel van de Seesing Flex Zaal tijdens de sfeervolle seizoenspresentatie. Een avond waarop bezoekers een aantal highlights gaan zien en, inmiddels traditiegetrouw, ook een te gekke prijs verloot wordt. De entree voor de seizoensopening bedraagt 5 euro, inclusief een kop koffie/thee. Als vriend van het theater kan men gratis een plek in de zaal reserveren.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant